Dubbel glas (isolatieglas) laten plaatsen

Wilt u graag dubbel glas (isolatieglas) laten plaatsen in uw huidige of nieuwe woning? Bij erkendeglaszettersvergelijken.nl kunt u snel en gemakkelijk offertes van glaszetbedrijven bij u in de buurt vergelijken.

Zo weet u zeker dat u voor het plaatsen van dubbel glas (isolatieglas) de juiste prijs betaald.

Vul je postcode in:

Het vergelijken van de verschillende offertes vergt slechts 5 minuten van uw tijd. U doorloopt 4 stappen: Postcode invullen, glaszetbedrijven selecteren, de werkzaamheden beschrijven en uw contactgegevens invullen.

Soorten dubbel glas (isolatieglas).

Dubbel glas (Isolatieglas) wordt toegepast om zijn isolerende eigenschappen. Het glas wordt opgebouwd uit een buiten- en een binnenruit waarvan de dikte kan varieren. De spauw wordt met lucht of met een isolerend gas gevuld. Bij grotere maten moet worden gekozen voor een andere opbouw (glasdikte) waar wij uiteraard op letten en vermelden. Condens aan de binnenzijde is niet meer mogelijk (mits goede ventilatie).

HR++ glas.

HR++ (hoogrendement) glas wordt samengesteld uit 2 glasbladen waarvan er één aan de spouwzijde wordt voorzien van een warmtereflecterende coating. Deze coating kaatst als het ware de warmtestraling terug de woning in terwijl tegelijkertijd daglicht van buiten net als bij blank isolatieglas wordt binnengelaten. HR beglazingen zijn er in de klassen HR+, HR++ en (Z)HR++

Beoordeling glaszetbedrijven:

Elk glaszetbedrijf op deze website wordt beoordeeld op basis van het uitgevoerde werk dat zij hebben kunnen verrichten door de aangevraagde offertes. U kunt, nadat het glaszetbedrijf u heeft geholpen, een reactie plaatsen over uw (on)tevredenheid. Op deze manier zijn alle bezoekers van deze website ervan verzekerd dat zij in zee gaan met specialisten en kan iedereen elkaar helpen.