Een erkend glaszettersbedrijf

Op deze website kunt u offertes van glaszetbedrijven bij u in de regio vergelijken. Een glaszettersbedrijf kan in het bezit zijn van een kwaliteitslabel. Dit kan een keurmerk, een certificaat of een erkenningsregeling zijn.

Kwaliteitslabels voor het glaszettersbedrijf worden uitgedragen door onafhankelijke instanties. De maker van deze website, J&R Service, is op geen enkele wijze gelieerd aan deze instanties of betrokken bij de uitvoering van een erkenningsregeling.

Zoek nu snel naar een erkend glaszettersbedrijf bij u in de buurt.

Vul je postcode in:

Beoordeling glaszettersbedrijf

Elk glaszettersbedrijf op deze website wordt beoordeeld op basis van het uitgevoerde werk dat zij hebben kunnen verrichten door de aangevraagde offertes. Met het offerte-aanvraagnummer kunt u bij het profiel van het bedrijf, die zijn diensten aan u heeft verleend, een reactie plaatsen.

Deze website brengt u niet alleen in contact met erkende glaszetters. Alle glaszetters mogen zich aanmelden voor deze website. Hierdoor wordt u een unieke gelegenheid aangeboden om offertes van al deze verschillende glaszetters met elkaar en met eventuele erkende glaszetters te vergelijken en zo de voor u optimale keuze te maken. Houdt u rekening met de mogelijkheid dat er zich in uw regio (nog) geen erkende glaszetters hebben aangemeld.