Glasschade direct geregeld met uw verzekering

Nu een glaszetter nodig om uw glasschade te repareren? Bel dan gratis naar 0800 - 020 1050 of vraag hieronder uw offerte aan.

Vul je postcode in:

Meer informatie

U heeft glasschade en u zoekt iemand die alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van glas kan verrichten? Onze website geeft u gemakkelijk en snel een overzicht van (erkende) glaszetters bij u in de buurt die uw glasschade kunnen herstellen. U zoekt simpelweg op provincie en postcoderegio. U kunt geheel vrijblijvend offertes vergelijken van verschillende glaszetters in slechts 5 stappen. Op deze manier is uw glasschade snel hersteld.

De website geeft u een overzicht van verschillende glaszetters die uw glasschade kunnen herstellen Alle glaszetters in Nederland mogen zich aanmelden voor een vermelding op onze website. De verschillende glaszetters worden beoordeeld aan de hand van de door u aangevraagde offertes. Tevens kunt u per glaszetter een reactie plaatsen nadat deze zijn diensten heeft verleend aan u. Verschillende glaszetters op de website voldoen aan de erkenningsregeling voor het glaszettersbedrijf. Deze zijn duidelijk herkenbaar aan het woord “Erkend”. Een onafhankelijke instantie voert deze erkenningsregeling uit. De eigenaar van de website is niet betrokken bij de uitvoering van de erkenningsregeling.

Wacht niet langer met het laten herstellen van uw glasschade en kijk snel op de website van Erkende Glaszettersvergelijken.nl.