Glasreparatie, wat zijn de kosten?

Heeft u beschadigingen aan uw ruit opgelopen? Een glaszetter kan voor u de glasreparatie uitvoeren en weet de ruit als nieuw te herstellen. Op deze website kunt u offertes van meerdere glasspecialisten bij u in de buurt vergelijken, die bij u de glasreparatie willen verzorgen.

Zo betaald u voor glasreparatie de juiste prijs. In slechts 4 stappen vergelijkt u geheel vrijblijvend de offertes van glaszetbedrijven bij u in de buurt.

Vul je postcode in:

Glasschade direct geregeld met uw verzekering

Is uw glasschade ernstig en heeft u direct een glaszetter nodig? Vul hier het glasschadeformulier in. Er komt z.s.m. een glaszetter bij u uw ruit repareren of vervangen en de kosten zijn direct geregeld met uw verzekeraar.

Beoordeling glaszetbedrijven:

Elk glaszetbedrijf op deze website wordt beoordeeld op basis van het uitgevoerde werk dat zij hebben kunnen verrichten door de aangevraagde offertes. U kunt, nadat het glaszetbedrijf u heeft geholpen, een reactie plaatsen over uw (on)tevredenheid. Op deze manier zijn alle bezoekers van deze website ervan verzekerd dat zij in zee gaan met specialisten en kan iedereen elkaar helpen.